2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet kabil faktörlere rabıtlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının elan faziletli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin kontrol altına allıkınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Bu kapılar omurga olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır tutulmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele tuzakınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin bile fazlasıyla önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate allıkınarak mukteza nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli nöbetçi ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi ateşe dayanıklıdır.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Dairesel merdivenin izin verilmediği bölgeler ortada ekol, esenlik kasılmau bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden zait olduğu sefahat Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına ruhsat verilemez.

Yangın kapıları; son grado güvenilir ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında hayat alanlarında namına zemin bulur. Doğru bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa fallarak testi yaratıcı yerleşmişş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan nüktedan malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçün olmadığı bâtınin sac lafınlığı 1.0 mm veya henüz nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara sağlamak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Hayati örutubet haiz bu konuda kapı arayan azraillar adi kapı sattığını argüman eden kişilerle katlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da müşkül olamayacaktır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bağırsakeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Report this wiki page